Årsmötet framflyttat tillsvidare.

Med hänsyn till rådande omständigheter gällande Covid-19 har styrelsen beslutat att skjuta upp årsmötet tillsvidare. Styrelsen kommer återkomma med ny kallelse längre fram. Har man några frågor eller funderingar kring detta är man välkommen att kontakta styrelsen på styrelsen@pkena.se.

Årsmötet är framflyttat till lördagen den 28/3 klockan 11.00

Styrelsen har beslutat att flytta fram årsmötet till lördagen den 28/3.
Klockan 11.00 på vår bana. Årsmötet kommer vara utomhus pga. den stora smittrisken med coronaviruset. Det kommer finnas sittplatser. Det kommer finnas möjligheter att deltaga på distans. Styrelsen tittar på tekniken för detta och kommer att återkomma om det.

Trettondagssmällen inställd

Vi har blivit tvungna att ställa in Trettondagssmällen 2019. Detta pga. frusna vallar. När vi kom nu på morgonen så var vallen frusen. Det är ca 10 cm stenfrusen skorpa innan man kommer ner till ofruset material. Vi har provat att salta, men det har tydligen regnat under kvällen och frusit på under natten, så saltet har ingen effekt. I går eftermiddag var vallen inte frusen.

Så vi kan bara beklaga att meddelandet om inställelse av tävlingen sker på så kort varsel. Vi ska se om vi kan genomföra tävlingen senare under säsongen.  Vi försöker att nå ut till alla. Alla som har föranmält sig har vi mailat.

Med vänliga hälsningar styrelsen.