Årsmötet är framflyttat till lördagen den 28/3 klockan 11.00

Styrelsen har beslutat att flytta fram årsmötet till lördagen den 28/3.
Klockan 11.00 på vår bana. Årsmötet kommer vara utomhus pga. den stora smittrisken med coronaviruset. Det kommer finnas sittplatser. Det kommer finnas möjligheter att deltaga på distans. Styrelsen tittar på tekniken för detta och kommer att återkomma om det.

Trettondagssmällen inställd

Vi har blivit tvungna att ställa in Trettondagssmällen 2019. Detta pga. frusna vallar. När vi kom nu på morgonen så var vallen frusen. Det är ca 10 cm stenfrusen skorpa innan man kommer ner till ofruset material. Vi har provat att salta, men det har tydligen regnat under kvällen och frusit på under natten, så saltet har ingen effekt. I går eftermiddag var vallen inte frusen.

Så vi kan bara beklaga att meddelandet om inställelse av tävlingen sker på så kort varsel. Vi ska se om vi kan genomföra tävlingen senare under säsongen.  Vi försöker att nå ut till alla. Alla som har föranmält sig har vi mailat.

Med vänliga hälsningar styrelsen.

Startlista Enaträffen 2018

I år har Enaträffen slagit rekord i antal anmälda starter.Tävlingsledningen har därför beslutat att öka antalet starter så att så många som möjligt får chansen att avsluta skyttesäsongen hos oss. Trots detta så finns det bara vissa ströplatser kvar.

Finns du inte med på startlistan så tog platserna slut. Finns inte alla dina starter med så beror det på att det inte fanns plats. Det gick helt enkelt inte att få plats med alla de som ville ha 3 starter. Så vissa får bara 2 starter. Vilket vi beklagar.

Då dagsljuset är begränsat vid den här tiden på året kommer vi att skjuta i 10-mannapatruller med 10 minuters mellanrum.

För att spara tid på varje station ber vi samtliga skyttar att läsa på stationsförutsättningarna mellan stationerna.

Stationsförutsättningarna kommer inte att presenteras ute på stationerna.

Startlista Enatraffen 2018 efter klubb